категорії: стаття інтерв'ю

Віктор Новосьолов (АННА): Від «Ножа» нас вже нудить…

теґи: DVD, АННА, Віктор Новосьолов, Карматреш, ТОЛ, сингл, інтерв'ю

АННАНарешті після довготривалої перерви, я відновлюю свою серію допитів. Цього разу як і було обіцяно раніше, до вашої уваги – гурт «АННА» у обличчі лідера Віктора Новосьолова розповідає про свої нові досягненя, повернення старого барабанщика, пошук туалетів та нові пісні.

Зловили його в коридорі київського клубу "Бінго" під час фестивалю "Музика 3-х Міст", через скажених фанів та друзів, які постійно перестрівали лідера АННИ, наше спілкування, на жаль, не було надто довгим.

 

 

 

 Ну, які новини у вас?

Та от DVD випустили…

То розкажи мені, будь ласка, концепцію.

Взагалі, sex, drugs, rock-n-roll… Ніякого музла, просто гон.  Там «АННА» і «ТОЛ», наше home-video. Вся правда про нас, які ми є всередині. Live теж є, кліпи. Просто не в такій кількості як це зазвичай роблять усі музиканти. Скоріше по одній пісні. А потім про життя в турі.  

Нещодавно почув нову пісню – «Карматреш». Ви змінюєте стиль?

Та наче б і ні. За модою точно не слідкуємо. Шукаєм туалети, щоб було де відлити. Виходить шо те що слухаємо – те і з нас виходить.  Нові тенденції. Ми не запарюємося якимось-там металкором.  Живемо тим, що слухаємо.

Як бачу, тільки ваші друзі переграють вашу музику. А ніде в інтернеті немає ваших табів.АННА

Якщо хотіти то і з відео можна зняти. Перегравайте на здоров’я. Насправді у нас все не так і важко.

Тут за кулісам у вас суцільний алкотреш, ти теж устиг?

Я так і не дуже. Ну пива там, коньячку. Аякже, відмітити DVD треба. Але на сцену п’яний не вийду. У мене завжди є години три щоб протверезитися.

Крім «Гламура» відзняли кліпи? Нові будуть?

Є ж старий «Ніж». А кліпи то нє, не хочемо. От у репертуарі з’явилося 5 нових пісень.

У вас були зміни в складі?

Наша помилка. Ми погнались за незрозуміло чим. Новий барабанщик таки був крутим: 2 бочки, метроном, все супер. Записали «Карматреш» ото з ним. А от «наш» хоча і слабкіший, – як людина ближче, друг же, тут і зіграв людський фактор. Новий просто почав качати права. Мовчав місяці 4 і потім сказав: «Чуваки, ви граєте гівно, давайте грати металкор, «Bullet for my Valentine», нове, модне і т.д…», а ми ж старші від нього усі. Зі стилем визначилися. Все це давно вирішено. От і тобі кажу: не парся за стилі, сходи на концерт до Лободи. Вона сіла за барабани і нормально ***башила. Я орієнтуюсь на те шо кльово. АННАЦе може бути «всьо».

 Як стосовно «Чайка-2009»?

Все від директора залежить. Влад Ляшенко – всі питання до нього. Не можу сказати. Я чув, що ми або будем або ні, доречі, від одного з організаторів «Чайки», але з нами не обговорено ще, як з музикантами.

Коли плануєте сингл? Це буде те що можна потримати? Пісень 5 і купа реміксів?

Так да. Так і має бути. Треба буде трохи погнати, той самий «Ніж». Запарило взагалі, будемо доробляти, робити кращє. Ми вже 6 років граємо. Дещо хоч і пре, та від старого вже нудить.

Надіюся, що прихильники теж «ростуть» разом із виконавцями, як ростуть уже досвідчені музиканти на кшталт «АННИ». Краще слухати якісну музику, перевірено на собі. Поважайте ваші вуха.